Select your Top Menu from wp menus

Visul Coreei de Nord – New York-ul distrus de bomba atomică. VIDEO

Un videoclip postat pe contul oficial de YouTube al Coreei de Nord arata un oras american, asemanator New York-ului, cuprins de flacari, posibil dupa un atac cu racheta, relateaza AFP.

Videoclipul a fost incarcat sambata pe contul oficial al Coreei de Nord, Uriminzokkiri, folosit mai ales pentru propaganda regimului comunist.

Clipul de circa 3 minute prezinta visul unui tanar coreean care se inchipuie la bordul unei rachete ce face inconjurul Pamantului, asemanatoare cu cea lansata de regimul de la Phenian in luna decembrie.

In calatoria sa survoleaza mai multe tari, printre care si o Coree reunita, apoi un oras acoperit de drapelul american, cu zgarie nori daramati, in flacari si cu coloane de fum.

Pe fundal se aude melodia „We are the World”, din 1985, compusa de Michael Jackson si Lionel Richie si interpretata de mai multe vedete americane pentru ajutorarea Africii.

„Undeva in Statele Unite, nori de fum negru se ridica spre cer. Se pare ca sursa rautatii este distrusa de un foc pornit chiar de ea”, arata inregistrarea. In incheiere, tanarul ajunge la concluzia ca visul „cu siguranta se va implini”.

„In pofida diferitelor incercari ale imperialistilor de a ne izola si a ne distruge, nimeni nu va putea vreodata sa opreasca poporul care marsaluieste spre victoria finala”, se mai arata in inregistrare.

Regimul de la Phenian, condus de Kim Jong-un, a avertizat ca este posibil sa efectueze un test nuclear, ca raspuns la sanctiunile impuse de ONU in decembrie, dupa lansarea unei rachete. Phenianul a precizat ca testul nuclear face parte dintr-o „noua faza” a luptei cu SUA, care mentine 28.000 de soldati in Coreea de Sud.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/visul-coreiei-de-nord-new-york-ul-distrus-de-bomba-atomica-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19