Select your Top Menu from wp menus

Virginitatea costa 800.000 de dolari in China.Pretul sotiei „pure”

Desi se spune ca dragostea nu se poate cumpara cu bani, un miliardar chinez vrea sa demonstreze contrariul. El ofera aproape 800.000 de dolari, ca sa-si gaseasca o sotie virgina.

Barbatul, care ramane anonim, a oferit aceasta suma unei agentii matrimoniale, care a organizat o emisiune-concurs, la care sunt invitate sa participe tinere din zece orase ale tarii.

Suma exacta oferita de miliardar este de 5 milioane de yeni, adica 788.000 de dolari.

La pretul acesta, sotia ideala trebuie sa indeplineasca anumite cerinte: sa aiba intre 20 si 26 de ani, aproximativ 50 kg, inaltimea intre 162 si 170 cm si educatie cel putin la nivel de liceu. Cel mai important lucru este insa virginitatea.

Intrebate ce parere au despre aceasta cerinta, cele mai multe fete au declarat ca se pot supune oricand unui control, ca sa-si demonstreze „puritatea”.

O singura concurenta a atras insa atentia asupra faptului ca, in ziua de zi, virginitatea pierduta poate fi „regasita” foarte usor, cu ajutorul chirurgiei plastice.

La randul sau, miliardarul se prezinta drept un barbat sanatos si aratos, afacerist cunoscut, iubitor de golf, iar varsta lui este sub 50 de ani.

Organizatorii concursului au ales 320 de candidate din 2.800, cate s-au inscris la preselectie, scrieOddity Central.

Agentia matrimoniala ofera si comisioane pentru cei care recomanda tinere frumoase, care ar avea sansa sa devina sotia miliardarului.

Daca tanara sustinuta de ei ajunge la o prima intalnire, primesc 7.882 de dolari, iar daca este aleasa ca sotie, ei vor castiga un apartament luxos in valoare de 473.000 de dolari.

Goana dupa “barbatul de aur” este o noua moda in China, dupa ce la Beijing s-a deschis recent o scoala, unde femeile invata cum sa-si gaseasca barbati bogati si puternici.

sursa: protv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/virginitatea-costa-800-000-de-dolari-in-china-pretul-sotiei-pura/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19