Select your Top Menu from wp menus

Viorel Morari a fost restabilit în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

Viorel Morari a fost restabilit în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție. Un ordin în acest sens a fost semnat de procurorul general interimar, Dumitru Robu, astăzi, 17 septembrie, transmite IPN.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, restabilirea în funcție a avut loc ca urmare a tranzacției de împăcare amiabilă, în urma acțiunii în contencios administrativ.

Prin urmare, de astăzi, interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, exercitat de către Eduard Varzar, încetează de drept.

Demisia lui Viorel Morari a survenit în mai anul curent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/viorel-morari-a-fost-restabilit-in-functia-de-procuror-sef-al-procuraturii-anticoruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19