Select your Top Menu from wp menus

Viorel Dandara a demisionat din funcţia de viceprimar de Orhei

Orheiul a rămas fără viceprimarul responsabil de domeniul economic. Consiliul Municipal (CM) a acceptat cererea de demisie a lui Viorel Dandara, în cadrul  şedinței extraordinare de astăzi.  Dandara le-a declarat consilierilor că şi-a realizat în mare parte misiunea, stabilizând bugetul în 2015 şi având o executare bună a acestuia în 2016-2017. Demnitarul a spus că trebuie să revină la munca anterioară de  audit şi consultanţă, dar a menţionat că şi pe viitor îi va acorda lui Ilan Şor asistenţa necesară, chiar dacă nu va fi prezent zilnic  la Primărie.

Viorel Dandara a ajuns viceprimar la  Orhei la începutul lunii octombrie 2015, când l-a înlocuit în funcţie pe Igor Grigoriev.

 Dandara are 46 de ani şi s-a născut la Sângerei. A absolvit Universitatea Agrară şi este economist în evidenţă contabilă. Aproape un an a lucrat la Ministerul Finanţelor, iar în perioada anilor 1996-2008 – la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, unde a ajuns în funcţia şef adjunct. În octombrie 2008, a fost numit viceministru al Finanţelor, iar după alegerile parlamentare din 2009 a fost destituit din această funcţie.

Anterior funcţiei de demnitate publica la Orhei , Viorel Dandara a fost administrator al unei societăți  cu răspundere limitată, iar până în toamna anului 2013 a fost și Preşedinte al Uniunii Asiguratorilor din Moldova.  Cu ceva vreme înainte de a  deveni viceprimar, Viorel Dandara a efectuat un audit  S.A Regia Apa-Canal Orhei, în baza unei dispoziții a primarului Ilan Șor. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/viorel-dandara-a-demisionat-din-functia-de-viceprimar-de-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19