Select your Top Menu from wp menus

Violente dupa meciul FC „Costuleni”-FC „Zimbru”, jucat la Orhei

Intre suporterii echipelor FC “Costuleni” si FC “Zimbru”, care duminica au jucat pe terenul complexului sportiv Orhei,  au  avut loc  ciocniri violente . O persoană ar fi  fost rănită.

Dorina Bagrinovschi, coordonatorul „Galeriei Golul Leoaicelor” , din care fac parte suporterele FC Costuleni a declarat ca după ce s-a terminat meciul, fanii Zimbrului au sărit la bătaie la fanii Costuleni.  Bagrinovschi, care este citata pe pagina web a clubului,  a mai spus ca  suporterii galben-verzilor i-au așteptat pe cei din galeria costulenilor la ieșirea din Orhei, când aceștia se deplasau cu autocarul, și au aruncat cu pietre în ei, cauzând distrugeri autocarului închiriat de club.

Mai mult, cei din galleria Zimbrilor i-ar fi asteptat  și în Chișinău, lângă Circ, dar aici a intervenit poliția. Un tanar este arestat, dar  restul au fugit”, sustine  Bagrinovski. Oficialii clubului Costuleni au expediat un memoriu Federației Moldovenești de Fotbal. Imaginile video în care se vede cum suporterii FC Zimbru agresează fanii FC Costuleni au ajuns la Comisariatul de poliție Centru, din Chisinau,  unde sunt examinate.

FC Costuleni a jucat  la egalitate  contra FC Zimbru, in partida de duminica desfasurata pe stadionul din Orhei, inregistrandu-se un scor final “alb” de 0:0.