Select your Top Menu from wp menus

Violatorul unei gravide din maternitate, a fost condamnat

Bărbatul care a violat o gravidă în curtea Maternităţii nr.2 din capitală, în luna iulie a anului trecut, a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Acesta urmează să-i plătească femeii și despăgubiri pentru prejudiciul moral cauzat, în sumă de 80 de mii de lei, transmite Info-Prim Neo. 

„Prin sentinţa judecătoriei sectorului Râşcani, bărbatul a fost condamnat pe două capete de acuzare: viol şi acţiuni violente cu caracter sexual”, a declarat, la o conferinţă de presă, Maria Vieru, şefa serviciului de presă al Procuraturii Generale.

Incidentul s-a produs pe 11 iulie 2011. Tânăra de 27 era însărcinată şi a venit la maternitate pentru un control. Ea a povestit anchetatorilor că la ieşirea din curtea spitalului s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut, care i-a spus că soţia sa a născut, iar medicii nu-l lasă să intre. Sub pretextul că vrea să-i transmită un pachet soţiei, bărbatul a ademenit-o în spatele blocului, unde a aplicat forţa şi a violat-o. După două săptămâni, poliţia a reţinut autorul violului. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 40 ani din municipiul Chişinău, divorţat şi anterior judecat pentru jaf. Suspectul a fost reţinut într-un club de noapte.

sursa: info-prim.md