Select your Top Menu from wp menus

Violator în serie la Hânceşti. Fetele se tem să iasă din case

În ultimele două săptămâni într-o pădure din raionul Hânceşti au fost violate două femei. Ultimul caz s-a întâmplat acum câteva zile în comuna Sărata Galbenă.

O tânără, de 23 de ani, a fost violată ziua în amiaza mare, în timp ce trecea printr-o pădure. Adevarul.md  scrie că aceasta se întorcea acasă după ce l-a petrecut pe soţul său la muncă peste hotare.

Acum două săptămâni, în raionul Hânceşti a mai fost violată o tânără, într-o pădure de lângă satul Bratianovca. Poliţiştii nu exclud că ar fi vorba de acelaşi violator.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/violator-in-serie-la-hancesti-fetele-se-tem-sa-iasa-din-case/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19