Select your Top Menu from wp menus

Vinurile unei companii din Orhei – prezentate la Reprezentanța Permanentă pe lângă Consiliul Europei FOTO

Vinurile unei companii din Orhei au fost prezentate zilele trecute la Reprezentanța Permanentă a Republicii Moldova, pe lângă Consiliul Europei. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, șefa misiunii diplomatice moldovenești la Strasbourg, Corina Călugăru vorbit în fața oaspeților despre potențialul țării noastre, care merită descoperit, inclusiv despre producția vinicolă din republică.
În cadrul evenimentului, la care au participat reprezentanții unui grup de societăți importatoare de vinuri din regiunea Alsacia, Franța, precum și a unui număr considerabil de specialişti şi amatori a avut loc o degustare a vinurilor prezentate de companiile Château Vartely și Theatre du Vin.
Amintim că Ambasadoarea Corina Călugăru, care este originară din Orhei, se află la conducerea Reprezentanței Permanente a Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei de la sfârșitul anului 2015.

Foto de la eveniment pot fi găsite AICI


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vinurile-unei-companii-din-orhei-prezentate-la-reprezentanta-permanenta-pe-langa-consiliul-europei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19