Select your Top Menu from wp menus

Vinul rosu – punctul forte al vinificatorilor individuali din Orhei

Doi orheieni   vor intra in  posesia premiilor oferite la categoria vin rosu in cadrul ediţiei a X-a a concursului  „Polobocul de aur”.   Acestia au  invins la 2 nominalizari de vin rosu in etapa regională a concursului desfasurata în perioada februarie-martie curent, iar ulterior si in etapa republicana.

Potrivit Camerei de Comert si Industrie a R. Moldova, Premiul Mare „Polobocul de Aur”,  pentru vin tânăr din soiuri tehnice si l-a adjudecat Alexandru Crudu din or. Orhei , cu vinul “Saperavi”, iar  “Raindor-ul”, lui Mihail Romaniuc, de asemenea din   or. Orhei,  a fost recunoscut cel mai bun vin tanar din soiuri hibride.

La competiţie au participat numerosi concurenti din republica, care au prezentat  mostre de vinuri de casă naturale , produse în anii trecuţi şi vinuri tinere, din 2010,   precizeaza CCI, care din 2002 organizeaza acest concurs in fiece an.

Inmanarea premiilor „Polobocului de aur-2011” va avea loc sambata, 8 octombrie,  în timpul unei ceremonii din cadrul sărbătorii ”Ziua Naţională a Vinului”, de la Centrul expozitional ”Moldexpo” din  Chișinău.
Premiul mare este un butoi de stejar de 120 de litri, pentru pastrarea vinului.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vinul-rosu-punctul-forte-al-vinificatorilor-individuali-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19