Select your Top Menu from wp menus

Vinieta, după prima lectură: între 2 euro pe 7 zile şi 25 euro pe 180 de zile

Proiectul legii „vinietei” a fost adoptat în prima lectură, de Parlament. Proiectul a fost votat de deputaţii AIE si criticat de dur de deputatii-comunisti.  Costul vinietei va fi de 2 euro pe 7 zile, 4 euro pe 15 zile, 7 euro pe 30 de zile, 5 euro pe 90 de zile şi 25 de euro pe 180 de zile.

Vor fi obligaţi să plătească taxe când vor veni pe câteva zile sau săptămâni acasă şi moldovenii care muncesc peste hotare şi au automobile cu numere de Italia, Portugalia, Spania sau alte ţări.

Proiectul legii privind taxa pentru drumuri pentru maşinile cu numere străine  prevedea initial ca costul vinietei sa fie pentru 3 zile de 7 euro, 30 zile – 65 euro şi pentru 180 zile – 380 euro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vinieta-dupa-prima-lectura-intre-2-euro-pe-7-zile-si-25-euro-pe-180-de-zile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19