Select your Top Menu from wp menus

Viena, Piatra-Neamț, Cracovia, Arad – destinaţii de primăvară ale funcţionarilor şi demnitarilor de la CR Orhei

Câţiva funcţionari şi demnitari raionali au primit acceptul consilierilor de acelasi nivel de a vizita, în lunile martie şi aprilie, patru destinaţii din Europa.

În capitala austriacă, Viena, în zilele de 6 şi 7 martie, s-a aflat şefa Direcţiei Generale Finanţe, Galina Colun, într-o vizită de studiu organizată de Consiliul Europei, care şi-a asumat şi cheltuielile legate de participare la eveniment.

În municipiul Piatra Neamţ, România, pe 23 martie, se vor afla două persoane de la Direcţia Generală Educaţie Orhei – şefa Silvia Mustovici şi inspectorul şcolar Claudia Rojcov , iar împreună cu acestea – lderul sindicatului raional din domeniu, Simion Botan. În oraşul de peste Prut urmează a fi încheiat un acord de parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ. Cheltuielile de transport pentru pentru această vizită de o zi vor fi acoperite de către Direcţia Educaţie Orhei.

În Cracovia, Polonia, pentru a participa la Congresul European al Autorităţilor Locale, care va avea loc în peroada 27-28 aprilie, va pleca vicepreşedintele raionului Sergiu Miron. În acest caz, pentru 3 nopţi de cazare şi transportul tur-retur din Orhei până la Iaşi, România, au fost alocate surse bugetare. Alte cheltuieli legate de această vizită vor fi suportate de gazdele evenimentului şi de Euroregiunea Şiret Prut Nistru.

În municipiul Arad, România, pentru a participa la manifestaţiile din perioada 20-24 aprilie, consacrate aniversării a 25-a de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Arad, vor pleca doi demnitari raionali – preşedintele Tudor Golub şi vicepreşedintele Sergiu Miron. Cheltiielile legate de această vizită vor fi acoperite integral din  surse bugetare.

Deciziile privind delegarea funcţionarilor şi demnitarilor numiţi la destinatiille menţionate au fost aprobate în bloc, la şedinţa CR Orhei de la sfârşitul săptămânii curente.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/viena-piatra-neamt-cracovia-arad-destinatiile-de-primavara-ale-functionarilor-si-demnitarilor-de-la-cr-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19