Select your Top Menu from wp menus

VIDEO:Veneţienii au crezut că vine sfârşitul lumii. O tornadă a distrus totul în calea sa

Un fenomen rar a creat panică în Veneţia! Este vorba despre o tornadă ce a măturat câteva cartiere, distrugând totul în calea sa. Cea mai afectată a fost insula Elena, unde mai multe acoperişuri au fost distruse, iar câţiva copaci au fost scoşi din rădăcini.

Vântul s-a intensificat brusc la orele prânzului, iar ceea ce fusese doar o furtună în larg s-a transformat într-o adevărată tornadă.

Din fericire, centrul istoric al oraşului a scăpat de furia naturii. Deşi tornada a fost una puternică, nu au fost înregistrate victime.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videovenetienii-au-crezut-ca-vine-sfarsitul-lumii-o-tornada-a-distrus-totul-in-calea-sa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19