Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Ştefan Bănică a lansat videoclipul noului single „Nu e prea târziu”

Ştefan Bănică a lansat, joi, videoclipul noului său single, „Nu e prea târziu”, albumul pe care se regăseşte această melodie urmând să fie lansat în toamnă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Videoclipul a fost filmat chiar în studio, în timpul înregistrării single-ului. Alături de Ştefan Bănică şi întreaga sa echipă s-a aflat şi o fană din Bucureşti, care a avut ocazia să asiste şi să urmărească, pas cu pas, tot procesul înregistrării noului cântec semnat Ştefan Bănică.

„Videoclipul piesei «Nu e prea târziu» a fost filmat în studio chiar atunci când am înregistrat piesa, ca să surprindem atmosfera de lucru. Mulţi dintre cei care îmi iubesc muzica mi-au scris pe Facebook sau pe site că şi-ar dori să poată asista la o sesiune de înregistrări, să vadă cum lucrăm. Şi am ales, dintre cei care mi-au scris, o fată din Bucureşti, care face parte dintre prietenii de pe pagina mea de Facebook – http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial – şi care a stat alături de noi pe tot parcursul înregistrării. Toţi am fost relaxaţi, binedispuşi, am râs şi am cântat, ceea ce se poate vedea şi în videoclip”, a declarat Ştefan Bănică.

„«Nu e prea târziu» e un cântec de dragoste în care am pus accent pe stare, emoţie şi versuri. Chitara electrică are un sound aparte şi îmbracă piesa într-un stil vintage. Consider că e un cântec binevenit în peisajul muzical actual şi sper să vă placă, să-l fredonaţi. În plus, vreau să le mulţumesc tuturor celor care îmi scriu, care sunt alături de noi şi celor cu care interacţionez pe pagina mea de Facebook”, a adăugat artistul.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videostefan-banica-a-lansat-videoclipul-noului-sau-single-nu-e-prea-tarziu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19