Select your Top Menu from wp menus

VIDEO:Sobolanii au pus stapanire pe metroul din New York

O femeie din New York a tras sperietura vieţii ei, într-o călătorie de rutină cu metroul din metropola americană. Ea a fost atacată de un şobolan într-un tren al liniei A, în timp ce se îndrepta spre locul său de muncă din Times Square

Ana Vargas, de 40 de ani, a simţit cum rozătoarea s-a căţărat pe piciorul ei şi a început să îi zgârâie pielea. Ea nu a putut să scape de animal decât atunci când şi-a dat pantalonii jos, in prezenţa celorlalţi călători.
„Încă sunt speriată de ceea ce mi s-a întâmplat. Am luat pastile pentru a putea dormi noaptea şi nu ştiu dacă voi mai putea circula vreodată cu metroul” a declarat femeia pentru New York Post.

Pe jumătate dezbrăcată, ea a fost preluată de poliţiştii din staţia următoare şi transportată la spital, unde i s-au administrat vaccinuri anti-rabice şi i s-au tratat rănile de la picior.

Reprezentanţii transportului public (MTA) au început o anchetă pentru elucidarea cazului. Aceştia au declarat că se efectuează periodic inspecţii sanitare în vagoanele metroului, pe peroane şi pe şine, iar în prezent au un contract cu o firmă de deratizare.

Rozătoarele, de diferite dimensiuni, sunt o prezenţă frecventă în metroul new-yorkez pentru locuitorii acestei metropole. Singurii care mai sunt surprinşi de acest fapt neobişnuit sunt turiştii.

În materialul video de mai jos este prezentat un caz similar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videosobolanii-au-pus-stapanire-pe-metroul-din-new-york/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19