Select your Top Menu from wp menus

VIDEO:Peste 100 de clienţi ai unui supermarket şi-au făcut cumpărăturile nud

Tu ce ai face pentru mâncare gratis? Mai bine de 200 de clienţi au dat buzna într-un supermarket german pentru a pune mână pe produse gratuite. Singura supriză – toţi clienţii erau obligaţi să vină în costumul lui Adam, pentru a avea parte de produse gratuite.

Magazinul, localizat în sudul Suderlugum, a oferit primilor 100 de clienţi îmbrăcaţi în nud, cumpărături în valoare de 276 de dolari, conform Huffington Post.

Aparent, manevra a fost gaândită pentru a atrage clienţi la evenimentul de deschidere al magazinului şi a mers chiar mai bine decât se aştepta oricine.

„Eu nu m-am gândit niciodată că vor veni atât de mulţi oameni, eu am crezut că vin 10 oameni maxim”, a declarat Nils Sterndorff, managerul magazinului.

Pentru a ţine evenimentul sub control, clienţii au fost lăsaţi să intre în magazin doar în grupuri de câte 20.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videopeste-100-de-clienti-ai-unui-supermarket-si-au-facut-cumparaturile-nud/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19