Select your Top Menu from wp menus

VIDEO:O mireasă a avut o trenă de aproape trei kilometri lungime

Ziua nunţii nu se uită niciodată, iar acest lucru a căpătat sens pentru Elena De Angelis, o mireasă din Italia care a avut o trenă de aproape trei kilometri.
Rochia a fost creată de designerul Gianni Molaro şi tânăra care s-a căsătorit în Roma a avut nevoie de ajutorul a sute de persoane care să îi care trena. Mai mult, la spectacol au asistat în jur de 20.000 de persoane care au ieşit cu mic cu mare pentru a o admira pe mireasă.

România a intrat în luna martie în Guinness Book cu cea mai lungă trenă (2.823,8 metri ) a unei rochii de mireasă, recordul fiind omologat la Bucureşti.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videoo-mireasa-a-avut-o-trena-de-aproape-trei-kilometri-lungime/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19