Select your Top Menu from wp menus

VIDEO:O minge de fotbal care stochează energia din şuturi

O echipă de studenţi de la Universitatea Harvard a inventat o minge de fotbal care stochează energia creata în timp ce este lovită şi o transformă în electricitate.

Această minge a fost creată pentru a rezolva problemele de alimentare cu energie electrică din ţările aflate în dezvoltare şi a fost deja testată în Africa de Sud.

Potrivit Daily Mail, Soccket este impermeabilă şi nu trebuie umflată. Atunci când mingea este folosită pentru o partidă de 30 de minute, aceasta produce suficientă energie electrică pentru a alimenta un bec timp de trei ore.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videoo-minge-de-fotbal-care-stocheaza-energia-din-suturi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19