Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Moldovenii din Mirandola refuză ajutorul: Guvernul râde de noi!

Moldovenii din Mirandola (Italia) sunt revoltați peste măsură de felul în care au reacționat autoritățile RM pentru a-i ajuta după cutremurele din Italia. Or, cei 220 000 de lei alocați de Guvern pentru sinistrați sunt de râsul lumii, spun aceștia.

„Guvernul râde de noi. Noi ajutăm țara să prospere, noi aducem tot venitul în Moldova, nu altcineva! Noi ducem toți banii acasă, da ei râd de noi. S-a profitat de situația noastră ca să-și asume merite că ne-au ajutat și s-au spălat pe mâini. Ăsta nu e un ajutor! Guvernul astupă ochii la oameni!”, au spus câteva zeci de moldoveni în cadrul întâlnirii cu Consulul General al Republicii Moldova la Bologna, Nicolae Nucă.

Moldovenii au cerut ca Guvernul să le dea o sumă mult mai mare, în caz contrar, ei refuză orice ajutor. La rândul său, consulul a explicat că Guvernul a reieșit din posibilitățile pe care i le permite fondul de rezervă. Nicolae Nucă a mai menționat că va transmite autorităților RM doleanțele și că săptămâna aceasta, cel mai probabil, va veni un răspuns oficial din partea Guvernului.
sursa:jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videomoldovenii-din-mirandola-refuza-ajutorul-guvernul-rade-de-noi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19