Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Loredana a lansat clipul imnului comunităţii gay din România

Loredana a lansat clipul piesei „Y.O.U.”, extrasă de pe albumul „Sundance”, melodie care a fost desemnată imnul comunităţii gay din România.
Anul acesta, în cadrul celei de-a noua ediţii a festivalului Gay Fest, dedicat persoanelor LGBT (lesbian, gay, bisexual and transgender), Loredana a fost prima persoană publică din România care a luat iniţiativa, devenind vocea minorităţilor sexuale din România, informează MediaPro Music.

Marşul Diversităţii, la care au participat sute de persoane, a avut loc pe 30 iunie în Bucureşti, iar imnul mişcării a fost piesa Loredanei, „Y.O.U.”, extrasă de pe albumul „Sundance”.

Marţi, artista a lansat şi clipul piesei, realizat numai din imagini filmate la Marşul Diversităţii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videoloredana-a-lansat-clipul-imnului-comunitatii-gay-din-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19