Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: De câţi ingineri ai nevoie, ca să levitezi un bec aprins?

Folosind tehnologiile actuale, s-a reuşit levitarea unui bec şi alimentarea acestuia prin transfer wireless de energie electrică.

Ca să răspundem la titlul de mai sus, un singur inginer a fost îndeajuns să pună cap la cap două tehnologii existente pentru a crea un produs inovativ.

Chris Reigler, de la Universitatea din Queensland, Australia, a creat un produs care ar putea revoluţiona modul în care poziţionăm becurile şi cum le alimentăm.

Proiectul său, LevLight levitează datorită unui câmp magnetic controlabil şi led-ul de 3W se aprinde cu ajutorul unui circuit de transfer al energiei electrice wireless, tehnologie întâlnită la încărcarea dispozitivelor mobile precum smartphone-urile.

Urmăriţi clip-ul din imagine pentru a înţelege mai bine potenţialul comercial al acestei invenţii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videode-cati-ingineri-ai-nevoieca-sa-levitezi-un-bec-aprins/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19