Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Conducerea raionului Basarabeasca falsifică acte?

Ofițerii Direcței Investigare a Fraudelor a Departamentului de poliție, Ministerul Afacerilor Interne, au inițiat o cauză penală în privința factorilor de decizie din cadrul Consiliului Raional Basarabeasca.

MAI susţine că o Decizia Consiliului Raional Basarabeasca din data de 2 septembrie 2011, a diminuat cu 70 mii de lei, suma referitoare la asigurarea şi asistenţa socială şi a majorat cu această sumă mijloacele financiare referitoare la amenajarea raioanelor, oraşelor.
Actul cu semne de falsificare este semnat de Preşedintele şedinţei Consiliului Raional Basarabeasca, vicepreşedinte al Raionului Basarabeasca şi secretarul Consiliului Raional Basarabeasca, documentul fiind vizat cu ştampila umedă a Consiliului Raional.

Cercetările poliției continuă pentru a stabili toate circumstanțele.În baza materialelor acumulate, funcționarii sunt suspectați de „Fals de acte publce”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/videoconducerea-raionului-basarabeasca-falsifica-acte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19