Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Un orheian a fost reţinut la Chişinău pentru posesie de heroină

Potrivit Comisariatului General de Poliţie al municipiului Chişinău, angajaţii MAI au reţinut un bărbat în vârstă de 44 de ani, originar din raionul Orhei , care ar fi implicat într-o schemă de trafic ilegal de droguri .

În urma percheziţiei, la domiciliul banuitului au fost depistate 5 grame de herionă, care era ţinută sub o saltea.

Orheianul a declarat poliţiştilor ca activează în calitate de administrator la un restaurant din capitală şi ca nu ştie cum au nimerit drogurile în patul său.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore şi este cercetat penal pentru “circulaţia ilegală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari”. Dacă instanţa de judecată îl va găsi vinovat, atunci el riscă închisoare de la 3 la 7 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-un-orheian-a-fost-retinut-la-chisinau-pentru-posesie-de-heroina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19