Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Un baiat răpit si maltratat, pentru o rascumpărare de 7000 lei

Un  adolescent  de 17 ani din capitală a fost răpit din cauza unei datorii a mamei sale către un cunoscut. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, în regiunea Gării Feroviare. Poliţia a reuşit să reţină trei persoane într-o cafenea în timp ce au adus minorul pentru care cereau 7 mii de lei.
Mama victimei, în vârstă de 39 ani, a fost telefonată de către un cunoscut din Federaţia Rusă, în vârstă de 23 ani, căruia îi datora 4 mii de lei. Acesta a ameninţat-o cu moartea şi răfuială fizică şi i-a cerut să-i întoarcă banii împrumutaţi în cel mai scurt timp. Copilul a fost răpit din stradă şi purtat prin locuri necunoscute.Potrivit mamei copilului, agresorii l-au maltratat cu cruzime, totodată impunându-l să consume substanţe narcotice şi băuturi alcoolice. Ulterior minorul a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a fi examinată starea sănătăţii lui.

Indivizii care au răpit minorul s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei, cu vârstele cuprinse între 21 şi 26 ani, unul din ei fiind anterior condamnat condiţionat la doi ani de zile.

Pe acest fapt a fost iniţiată o cauză penală pentru răpirea unei persoane, care prevede privare de libertate de la 4 până la 10 ani.

Totodată sunt acumulate informaţii în privinţa complicităţii nemijlocite a  altor persoane în acest caz.


sursa: trm.md

 Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-un-baiat-rapit-si-maltratat-pentru-o-rascumparare-de-7000-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19