Select your Top Menu from wp menus

VIDEO.Țopii, la atac: Vlad Plahotniuc stă in spatele atacurilor raider

Oamenii de afaceri Victor si Viorel Topa arunca noi sageti la adresa lui Vladimir Plahotniuc. Acestia au prezentat astazi o serie de acte potrivit carora Plahotniuc ar fi beneficiarul companiilor off-shore care au preluat ilegal actiuni la VictoriaBank, Banca de Economii si ASITO. Cei doi fac trimitere la o instanta din Londra, care ar fi dezvaluit acest lucru.

Potrivit omului de afaceri Victor Topa, echipa sa de avocati impreuna cu organele de drept din Marea Britanie ar fi obtinut permisiunea instantei de a organiza perchezitii la sediile a 17 companii implicate in atacurile asupra VictoriaBank, Asito si Banca de Economii.

Intrucat Victor si Viorel Topa s-au adresat la CEDO in problema atacurilor, ei spun ca aceste dovezi vor ajunge la Curtea Europeana.

Cazul a ajuns intr-o instanta din Londra din cauza ca o parte dintre companiile care ar sta in spatele atacurilor raider ar fi inregistrate in Marea Britanie. Solicitata de Pro TV, procuratura anticoruptie a declarat ca atunci cand va exista o incheiere a unei instante de judecata, autoritatile de la Chisinau o vor examina.

Vlad Plahotniuc nu a raspuns astazi la telefon pentru a comenta acuzatiile ce i se aduc. Nici purtatorul sau de cuvant nu a fost de gasit. Contactat de protv.md , nici avocatul Vitalie Nagacevschi, care l-a reprezentat pe Plahotniuc anterior in alta cauza, nu a putut spune nimic, pe motiv ca nu a vazut nicio incheiere a vreunei instante de judecata.
sursa: inprofunzime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-topii-la-atac-vlad-plahotniuc-sta-in-spatele-atacurilor-raider-de-la-victoriabank-banca-de-economii-si-asito/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19