Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Tânăr reţinut pentru distribuirea amfetaminei

Ofițerii Direcției Antidrog, din cadrul Departamentului Poliție al Ministerului Afacerilor Interne au reținut în flagrant, un tânăr, de 20 de ani, care avea asupra sa aproximativ 50 de grame de amfetamină şi un cântar la scară mică.
Reținerea a fost posibilă după ce angajaţii DA, în decurs de două luni, au monitorizat cluburile de noapte şi localurile din municipiul Chişinău, la capitolul consumul şi desfacerea substanţelor psihotrope în rândurile tinerilor.
Investigaţiile au stabilit că acesta vindea amfetamina , la un preţ de 500-600 lei pentru o doză de 0,5 grame. În urma unei achiziţii de control, un angajat al Direcţiei Antidrog sub acoperire, a procurat substanţe psihotrope la un preţ angro, în sumă de 30 mii lei.
Tânărul este cercetat penal în baza art. 217/1, alin. 4 “Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare” – riscând privaţiune de libertate de la 7 la 15 ani. În prezent sunt operate măsuri de documentare a altor figuranţi, complici la traficul de amfetamină.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-tanar-retinut-pentru-distribuirea-amfetaminei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19