Select your Top Menu from wp menus

VIDEO SUA: Gloante pentru zombie, in urma atacurilor de canibalism

In urma mai multor stiri despre atacurile de canibalism, provocate, se pare, de un drog, mai multe magazine din SUA au scos la vanzare Gloante Zombie, produse Hornady Manufacturing, informeaza CBS Detroit

Reclama produsului, postata pe site-ul companiei Hornady, scrie: „Fii pregatit – aprovizioneaza-te pentru Apocalipsa Zombie cu munitie Zombie Max de la Hornady. Incarcat cu gloantele Z-Max, cu eficienta dovedita… fa moartea permanenta”.

Gloanţele au apărut pe piaţă după aresterea de către Poliţie a mai multor canibali a căror minte se presupune că a fost afecată de un drog numit „Cloude Nine” (Al nouălea nor). Poliţia din Miami a emis un avertisment despre Cloud Nine cerând ofiţerilor să exercite prudenţă maximă mai ales atunci când este vorba de oamenii fără adăpost, care păr a fi victimele majore ale acestui drog.

Una dintre persoanele arestate recent a ameninţat că-i va mânca pe poliţişti şi a încercat chiar să-i muşte în sediul secţiei de poliţie. Într-un alt caz, un american de 43 de ani a fost arestat în timp ce mesteca o parte de capul unui cunoscut. Un alt caz care a oripilat opinia publică este cel al lui Rudy Eugene, cunoscut că „criminalul din Miami”. Acesta a atacat şi a muşcat faţa unei persoane fără adăpost în data de 26 mai, poliţia fiind nevoită să-l împuşte atunci când canibalul a refuzat să se oprească. Victima se află în acest moment în spital sub îngrijiri.

Într-un alt caz recent un student de 21 de ani, Alex Kinyua, şi-a tranşat victima cu un cuţit după care i-a mâncat inima şi o parte din creier, crude. Faptele criminalului au devenit publice după ce acesta a lansat o provocare pe o reţea de socializare : „Eşti destul de puternic pentru a participa la un ritual de sacrificare umană în masă şi apoi să funcţionezi în mod normal că o fiinţă umană?”.

Cloud Nine este considerat un drog extrem de periculos care face parte dintr- un nou trend cunoscut în Statele Unite sub numele de „Vălul de Fildeş”, drog interzis în Marea Britanie şi Australia. Al nouălea Nor afectezea grav sistemul nervos şi are că simptome palpitaţii, halucinaţii şi paranoia.

Gloanţele produse de Hornaday nu sunt însă folosite împotriva ţintelor umane. Publicitatea făcută de companie face referire la Apocalipsa Zombie şi la necesitatea de fi pregătiţi cu muniţie.  „Când spunem zombi ne referim la zombi”, se specifică pe site-ul companiei.

sursa: EVZ.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-sua-gloante-pentru-zombie-scoase-la-vanzare-in-urma-unor-atacuri-de-canibalism/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19