Select your Top Menu from wp menus

VIDEO OZN ciudat, filmat in Brisbane, Australia

Un martor care a asistat la aparitia unui obiect zburator neidentificat a reusit sa filmeze ciudatul aparat de zbor. Forma lui era una neobisnuita fata de alte cazuri in care s-a semnalat aparitia unor OZN-uri,  informeaza ziare.com.

Aparatul de zbor respectiv nu poate fi un elicopter, asa cum s-a sustinut in unele ipoteze avansate, scrie Sott. Materialul video postat pe Internet a adunat rapid mii de vizualizari si pareri ale oamenilor.

El se misca pe cer cu o viteza constanta, dar scazuta, neobisnuita pentru un OZN. Alte ipoteze sustin ca el ar putea fi si un balon meteorologic.

Inregistrarea este una de inalta calitate, nicio schimbare nefiind facuta asupra materialului. Atunci cand este apropiata imaginea poate fi vazuta forma ciudata a OZN-ului aparut pe cerul Australiei. Evenimentul inexplicabil s-a petrecut in data de 30 iulie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-ozn-ciudat-filmat-in-brisbane-australia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19