Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Orhei, Ziua Vinului 2015. Ediţia a 16-a

Ziua Vinului a fost marcată la Orheişi în acest an. Deja pentru a 16 oară, depăşind restul republicii la numărul de sărbători cu 2 ediţii. Asta, pentru că raionul Orhei a instituit sărbătoarea cu doi ani înainte ca Ziua Vinului să devină sărbătoare naţională.
Şi în acest an, sărbătoarea de la Orhei s-a desfăşurat în centrul oraşului. O porţiune a străzii Vasile Lupu a fost oferită vinăriilor, întreprinderilor din sectorul agroindustrial ,gospodăriilor ţărăneşti, prezenta cărora s-a înscris în spiritul sărbătoresc, prin formă şi conţinut naţional.
Din program n-au lipsit nici tradiţionalele expoziții cu vânzare, degustări, concursuri cu premii, evoluții ale interpreților și colectivelor de muzică populară.
Festivitatea a început la ora 10, cu partea oficială, constituită din scurte luări de cuvânt ale gazdelor şi oaspeţilor. Către cei adunaţi în piaţa Vasile Lupu, mulţumindu-i pentru prezenţă şi dorindu-le o petrecere frumoasă, s-au adresat preşedintele raionului Tudor Golub şi primarul oraşului, Ilan Sor. Oaspeţii, care au dat curs invitaţiei, salutându-i de pe scenă pe orheieni, s-au dovedit a fi din muncipiul Piatra Neamţ, Romania, oraşul Sciolkovo, Rusia şi regiunea Libereţ, Cehia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-orhei-ziua-vinului-2015-editia-a-16-a/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19