Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Orhei: Supraîndeplinire a planului de scoatere a pământului la vânzare

Consilierii orheieni  au supraimplinit planul de expunere a terenurilor la licitatie pentru dreptul de vanzare-cumparare.

S-a intamplat la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul sedintei extraordinare a Consililului orasenesc Orhei.

Consilierii au acceptat sa includa in lista terenurilor  expuse la licitatie un numar dublu de terenuri, fata de cel prevazut in proiectul de decizie.  Aceasta, la initiativa colegului din  PCRM, Oleg Vasilcan, care a propus ca in lista sa fie adaugat si un lot de pamant din centrul orasului Orhei.

Majoritatea consilierilor au votat pentru. Cu toate ca,   in cadrul dezbaterii nu au obtinut  de la Vasilcan un raspuns clar daca, in calitatea sa de presedinte al comisiei urbanism, s-a documentat la fata locului asupra terenului in cauza si daca despre acesta s-a discutat in cadrul comisiei pe care o conduce.

Astfel,  impreuna cu un lot  de pamant  de pe str. Iakir nr.33/b din cartierul Nordic ,   prezentat din timp spre examinare, a fost aprobat  ad-hoc si un  teren situat in zona garii auto din Orhei, pe str. M.Eminescu nr.23.

Amintim ca si  la precedenta sedinta a Consiliului orasenesc  de la sfarsitul lunii mai  a fost luata decizia de a recunoaste drept proprietate publica si a organiza o licitatie  de vanzare–cumparare pentru  5 terenuri de pamant destinate constructiei.

citeste si:  Inca o licitaţie de vanzare-cumparare a terenurilor din oraş

Vezi VIDEO: