Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Opiu de 75 de mii de lei depistat la Chişinău

Poliţiştii din Chişinău au reţinut un cuplu de concubini care preparau şi comercializau opiu. Femeia în vărstă de 40 de ani şi barbatul în vârstă de 46 de ani , aveau un cerc de clienţi compus din cca 15 persoane.
Potrivit MAI ca rezultat al percheziției efctuate, la domiciliu suspecților a fost depistat utilaj necesar pentru fabricarea opiumului şi au fost surprinse suprinse și două persoane, consumatori de droguri, clienți fideli ai concubinilor.
În urma operaţiunii desfășurate, din circuitul ilicit s-au ridicat droguri de aproximativ 75 000 lei.
Dacă vor fi găsiți vinovați de instanţa de judecată , cei doi concubini riscă o pedeapsă sub formă de privaţiune de libertate pe un termen de la 7 la 15 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-opium-de-75-de-mii-de-lei-depistat-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19