Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Noul clip – „Say Goodbye” de Anda Adam!

Piesa “Say Goodbye” a Andei Adam se bucura de un videoclip inedit pentru care solista a inchiriat un cal negru friezian. Pe nume sau “Taco”, acesta a fost adus in studiourile Buftea direct de la o herghelie din Breaza.

“Inca din copilarie mi-am dorit un cal. Nu am avut nici banii necesari si nici spatiul unde sa il tin. La inceputul primaverii am avut ocazia sa merg la cursuri de echitatie pentru prima oara. Este foarte relaxant, iti dezvolta capacitatea de concentrare si, pe deasupra, iti lucreaza foarte frumos muschii corpului”, a declarat Anda.

Tematica videoclipului este o lume suprarealista, a sperantei si a dezamagirilor, potrivindu-se intr-un mod original cu versurile melodiei “Say Goodbye”. Asa cum ne-a obisnuit, solista apare in multe ipostaze sexy si in tinute care ii pun in evidenta formele.

Videoclipul a fost primit cu bucurie de catre fanii Andei atat pe Facebook, cat si pe Youtube unde a strans in 2 zile peste 24.000 de vizualizari!


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-noul-clip-say-goodbye-de-anda-adam/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19