Select your Top Menu from wp menus

VIDEO.Noul clip al Getei Burlacu. Aceasta se lasa de muzica?

Dupa o perioada activa si foarte productiva de munca, se pare ca Geta Burlacu a obosit. Afla de ce a decis artista sa renunte la cantat, si mai mult, sa plece din tara!
Dupa ce si-a prezentat aseara un nou videoclip, Summer Swing, Geta Burlacu a lansat si o mare bomba! Interpreta a declarat pentru Perfecte.md ca renunta la muzica. Aceasta se pare ca a obosit si vrea sa ia o pauza creativa.

Se pare ca artista si-a pierdut inspiratia si vrea sa-si regaseasca muza pierduta. Sa fie pauza de o saptamana, sau de o luna, sau de un an, nu se cunoaste, cert este ca interpreta nu va mai lansa materiale noi in viitorul apropiat.

Chiar daca nu va mai iesi in scena sau nu va mai intra in studiou, Geta recunoaste ca va limita cantatul pentru publicul din bucataria sa sau o va face in dus.

Pentru a-si regasi inspiratia, artista va pleca in curand din tara. Nu pe mult, nu pentru totdeauna, ci simplu si banal la odihna.

sursa:perfecte.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-noul-clip-al-getei-burlacu-aceasta-se-lasa-de-muzica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19