Select your Top Menu from wp menus

VIDEO. Monstrul din Skegness. Aparitia care i-a speriat pe turistii aflati pe o plaja din Anglia

O turista britanica a fotografiat cu telefonul mobil o bizara aparitie in valurile marii, in apropiere de un complex hotelier din Skegness, Lincolnshire. Oamenii aflati pe plaja sustin ca seamana cu monstrul din Loch Ness.
Rebecca Clarke, femeia care a surprins aceste imagini, spune ca la inceput a crezut ca vede niste gunoaie care plateau pe apa.
Apoi a observat ca este vorba de o fiinta, care se deplaseaza. Unii turisti au inceput sa tipe speriati, crezand ca este un rechin, altii au declarat ca aceasta creatura semana foarte mult cu legendarul monstru din Loch Ness.
“Mie mi s-a parut mai curand ca este o reptila, un crocodil sau un dragon, nu un rechin, pentru ca avea aripioarele foarte rigide”, a povestit Rebecca.
Specialistii de la Skegness Royal National Lifeboat Institution sustin ca era probabil o balena ucigasa sau un rechin, desi aceste specii nu sunt intalnite de obicei in zona.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-monstrul-din-skegness-aparitia-care-i-a-speriat-pe-turistii-aflati-pe-o-plaja-din-anglia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19