Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Misterios. Obiectul in forma de OZN de pe fundul Marii Baltice

Anul trecut, un obiect misterior in forma de OZN a fost descoperit pe fundul Marii Baltice, de o echipa suedeza care explora regiunea cu un sonar. Acum, aceeasi echipa s-a apropiat de obiect pentru a face fotografii.

Potrivit scafandrului Stefan Hogeborn, obiectul nu se aseamana cu nimic din ce a vazut pana acum: „In cariera mea de 20 de ani de scafandru, in care am facut 6000 scufundari, n-am vazut niciodata asa ceva. In mod normal, pietrele nu ard. Nu pot explica ceea ce am vazut. Am coborat in adancuri ca sa gasesc raspunsuri la intrebari, dar m-am intors cu mai multe intrebari”, scrie Gizmodo.


Intai, scafandrii au crezut ca discul era din piatra, dar dupa ce l-au observat mai bine si-au dat seama ca e altceva: „Obiectul parea mai mult o ciuperga gigandica, ce se ridica 3-4 m de la fundul marii, cu laterale rotunjite si muchii puternice. Obiectul avea o gaura in forma de ou in partea de sus, ca o iesire”.

Obiectul a fost descoperit in 19 iunie, anul trecut.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-misterios-obiectul-in-forma-de-ozn-de-pe-fundul-marii-baltice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19