Select your Top Menu from wp menus

VIDEO La Cojuşna se coc placinte cu umplutură de bani

La începutul săptămânii colaboratorii Penitenciarului nr.16-Pruncul au curmat o tentativă de a introduce bani pe teritoriul penitenciarului spre păstrare şi utilizare de către condamnaţi.

La verificările de rigoare a coletului cu produse alimentare, adus de o cetăţeană originară din Cojuşna, Străşeni, a fost depistată o bancnotă de 50 lei, camuflată într-o plăcintă.

Pachetul, în care se afla produsul cu obiectul ilicit, era destinat unui condamnat judecat în baza art.171, Cod Penal al Republicii Moldova la 3 ani privaţiune de libertate.

Materialele acumulate pe cazul dat au fost transmise Comisariatului de Poliţie al sectorului Buiucani, Chişinău pentru cercetare şi luare a unei decizii conform legislaţiei în vigoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-la-cojusna-se-coc-placinte-cu-umplutura-de-bani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19