Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Istoria se repetă: Acces INTERZIS la sedinţa CO Orhei

Şirul incidentelor legate de restricţiile impuse celor care vin la Primăria din Orhei continuă şi chiar ia amploare. Agenţii de pază nu permit nici reprezentanţilor presei să intre mai departe de holul instituţiei, care  este una publică  prin definiţie. Mai mult, deja e imposibil de ajuns  chiar şi  la şedinţele Consiliului Orăşenesc (CO) Orhei – un for, de asemenea, public la care este în drept să participe orice cetăţean. Astăzi, în legătură cu şedinţa extraordinară  a CO Orhei,  s-a repetat o scenă care a avut loc absolut recent.

Ca şi la şedinţa CO din 10 decembrie,  în faţa reprezentantului Radio Orhei s-a postat o persoană care i-a îngrădit calea. De astă dată, însă, incidentul nu s-a produs la intrarea în sala de şedinţe, care se află la etajul doi, ci chiar în holul Primăriei. Respectivul insista că pentru a urca la etajul doi şi a sta la şedinţă este nevoie de înregistrare prealabilă la secretară.

Accesul în sala şedinţei a devenit posibil doar după minute bune de negocieri. Agentul de pază nu a dorit să spună la indicaţia cui sunt impuse aceste reguli, dar  a declarat că ştie că astfel încalcă legea.

Acesta este unul din episoadele de acest fel produse la Primărie din momentul instalării actualei administraţii orăşeneşti. Grăitor în acest sens este incidentul care s-a întâmplat  vara, la foarte puţin timp după câştigarea alegerilor de către Ilan Shor, care a acces la putere impeună cu 13 consilieri ai MSPR Ravnopravie. Atunci, o echipă  TV a denunţat faptul că a fost agresată în incinta Primăriei  Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-istoria-se-repeta-acces-interzis-la-sedinta-co-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19