Select your Top Menu from wp menus

VIDEO. Îi va fi tăiat capul pentru ca a accidentat mortal doi oameni!

Un bărbat din Arabia Saudită va fi pedepsit cu  tăierea capului după ce a omorît accidental două persoane în timp ce făcea driftinguri pe o şosea din capitala Arabiei Saudite, Riyadh.

Driftingul, o activitate care presupune derapaje controlate cu maşinile la viteze înalte, este foarte popular în Arabia Saudită, unde nu există cinematografe, iar femeile şi bărbaţii au voie să intre în contact unii cu ceilalţi doar dacă sunt înrudiţi.

Sute de persoane se adună pe marginea drumului pentru a îi privi pe drifteri, care pierd din cînd în cînd controlul asupra volanului şi ies din decor. Asta a păţit şi bărbatul care a fost condamnat la moarte prin decapitare. El nu şi-a mai putut controla maşina şi a ucis doi oameni care se aflau pe margine, scrie Reuters.

În Arabia Saudită nu există un cod penal redactat. Judecătorii dau verdicte pe baza unor interpretări ale Coranului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-ii-va-fi-taiat-capul-a-accidentat-mortal-doi-oameni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19