Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Deltaplan pentru contrabandă de ţigari

Recent, poliţiştii au reţinut, la ieşirea din oraşul Cahul, un automobil de model „Mitsubishi Pajero”, cu o semiremorcă în care era transportat un deltaplan, în valoare de 70 mii lei, în lipsa documentelor de provenienţă legală.
Potrivit informaţiilor operative ale poliţiei, deltaplanul a fost introdus în Republica Moldova prin contrabandă, din Ucraina. Ofiţerii presupun că aparatul de zbor urma să fie utilizat pentru transportarea prin contrabandă a articolelor de tutungerie în România. Poliţia cercetează cazul.

Amintim că acum un an un deltaplan încărcat cu ţigări de contrabandă din Republica Moldvova s-a prăbuşit în judeţul Galaţi din România. Pilotul – cetăţean al Republicii Moldova, a decedat în urma impactului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-deltaplan-pentru-contrabanda-de-tigari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19