Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Cea mai sexy femeie din lume potrivit revistei FHM

Antonia, cea despre care toată lumea afirmă că e cea mai frumoasă prezenţă din showbiz-ul românesc, a câştigat titlul de „Cea mai sexy femeie din lume” în cadrul Topului realizat de Revista FHM.  „Top 100 Cele mai sexy femei din lume” este decis exclusiv de cititorii revistei, iar vedetele româneşti concurează cu cele internaţionale.

Astfel, în 2011, Antonia a surclasat-o pe Inna (câştigătoarea din 2010). Deşi printre concurente s-au numărat Valentina Pelinel, Dana Săvuică, Adina Barbu, Geanina Varga, Diana Dumitrescu, Kim Kardashian, Gina Pistol sau Ramona Bambola, sex appeal-ul Antoniei a triumfat încă o dată.

La cei 23 de ani ai săi, Antonia (foto) a reuşit să se facă cunoscută fără a poza nud. „Eu nu plătesc pe nimeni să-mi facă publicitate. Ziariştilor le place de mine şi îmi pare bine. Eu nu mă dezbrac să ajung faimoasă. Am făcut pictoriale dar nu vreau să apar prea dezbrăcată”, a povestit artista în urmă cu câteva zile.

sursa: click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-cea-mai-sexy-femeie-din-lume-potrivit-revistei-fhm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19