Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Cătălin Josan, locul întâi la preselecţia pentru Eurovision

Cătălin Josan s-a clasat pe primul loc la preselecţiile pentru concursul Eurovision din acest an.

Cântăreţul a reuşit să aduce 98 de puncte, devenind astfel favorit pentru a reprezenta România la Azerbaijan, pe 26 mai, scrie protvmagazin.ro.
Piesa pe care Cătălin Josan a ales-o pentru concursul internaţional este „Call My Name” şi este inclusă pe ultimul album al acestuia. «O să fac tot ce pot ca să aduc Eurovisionul la Bucureşti în 2013. Vreau să-i rog pe toţi cei care cred în mine, şi nu mă refer doar la cei din ţară, să folosească toate oportunităţile, mai ales reţelele de socializare (Facebook, Twitter), să ajute la promovarea piesei. Vă mulţumesc mult că m-aţi ajutat să ajung în topuri în Europa şi vă rog să fiţi alături de mine şi în continuare la Eurovision. Votaţi – „Call My Name”», spune Cătălin”, este mesajul cântăreţului pentru fanii lui.
Compozitul piesei Call my name este Keo, iubitul Andreei Bălan. „Mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu Cătălin pentru că, în afara faptului că este un băiat foarte simpatic, este un artist în adevăratul sens al cuvântului, o specie care, din păcate, devine din ce în ce mai rară. Cătălin Josan este un muzician desăvârşit ce ar reprezenta România cu demnitate la Baku, votaţi-l”, a declarat Keo, producătorul piesei.
Ascultă aici piesa Call my name