Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Atentat in timpul discursului noului premier din Quebec. O persoana a fost ranita mortal

O persoana care a fost atinsa de gloante in timpul discursului noului premier din provincia canadiana Quebec a murit, a anuntat politia, potrivit AFP. Discursul care marca victoria noului premier Pauline Marois a fost intrerupt marti seara la Montreal de garzile de corp ale acesteia care au evacuat-o prin folosirea fortei armate in cateva secunde de pe podiumul unei sali de concert.

„Incident la sala Metropolis: o persoana a murit”, au scris politistii din Montreal pe Twitter.

O alta persoana ranita de gloante in sala de concert este in stare critica.

Un barbat a deschis focul in interiorul salii de concert Metropolis, apoi a dat foc unei zone din apropierea salii si a fost arestat de politistii care se aflau in vecinatate. O arma de foc a fost confiscata.

Filmat in momentul arestarii, el a strigat cu un puternic accent englezesc: „Englezii se trezesc”.

Incidentul a avut loc in momentul in care premierul declarata: „Viitorul Quebec-ului este de a deveni o tara suverana”.

Rezultatele preliminare ale alegerilor au aratat ca formatiunea separatista Parti Quebecois va forma un guvern minoritor, dupa 9 ani in opozitie. Unii membri ai comunitatii anglofone din Quebec se tem ca preluarea puterii de catre spearatisti ar putea avea consecinte negative asupra statutului lor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-atentat-in-timpul-discursului-noului-premier-din-quebec-o-persoana-fost/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19