Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Patru tineri, reținuți pentru atac armat la Cricova

Patru bărbați cu vârste între 24 și 28 de ani, care au pătruns într-o casă din localitatea Cricova cu intenţia de a comite un atac tâlhăresc, au fost prinși în flagrant noaptea trecută. 

Cei patru au pătruns în interiorul casei prin forţarea geamului şi au încercat să atace proprietarul pentru a-i sustrage bunurile. În timpul reţinerii, toți au opus rezistenţă, iar unul a încercat să fugă.

În urma cercetării la faţa locului şi a percheziţiei corporale a suspecților, poliţiştii au depistat cagule şi mănuşi, o rangă metalică, o baionetă, o puşcă de vânătoare cu ţeava şi patul retezat.

Potrivit poliției, bărbații sunt implicați și într-un șir de infracțiuni similare. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă de la 10 până la 15 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-atac-armat-la-cricova-patru-suspecti-retinuti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19