Select your Top Menu from wp menus

VIDEO. Acest tanar a devenit un adevarat erou dupa ce iubita l-a parasit

Reactia acestui tanar profesor si modul in care a reusit sa treaca peste durerea provocata de despartire au impresionat comunitatea internautilor. Nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva.
Tommy Frankenburg, un profesor de muzica in varsta de 22 de ani, din Nottingham, platise pentru o vacanta de vis alaturi de iubita lui, in Malta.
Dupa ce femeia l-a parasit, Tommy a facut senzatie pe YouTube, cand a anuntat ca isi va dona concediul unui alt cuplu, pe care il va alege in urma unui concurs.
Vacanta la mare cu toata familia. Motive sa alegi Grecia sau Turcia
Recent, dupa o luna de la publicarea acestui clip, tanarul a ales norocosii care vor primi biletele in valoare de 1.000 de lire sterline, pentru o saptamana de relaxare.
Este vorba de Stuart Flynn, cercetator la Agentia pentru Mediu, si sotia lui, Dawn.
Barbatul a fost mult timp in coma, dupa ce a fost atacat pe strada si si-a revenit foarte greu dupa trauma traita. A trebuit sa invete din nou sa vorbeasca, sa manance si sa mearga.
Sperand ca un asemenea concediu il va ajuta sa se recupereze, sotia lui i-a scris lui Tommy, ca sa se inscrie in concurs, iar profesorul a fost impresionat de povestea lor.
Tommy este uimit de atentia pe care a atras-o prin gestul sau caritabil.
“M-am simtit extraordionar. Eu n-am avut nimic de castigat, am donat vacanta, pentru ca altfel ar fi fost un bilet irosit”, declara el.
Vrei o vacanta de familie plina de energie? Alege parcurile de distractii din Europa
“Traim intr-o lume in care oamenii sufera, sunt razboaie, nu exista egalitate si am vrut sa schimb ceva. As vrea ca mesajul meu sa va inspire si sa schimbati si voi cate ceva, oricat de neinsemnat ar fi. Impreuna putem face o lume mai buna”, spunea profesorul in clipul care l-a transformat intr-un adevarat erou.
Gestul lui a fost remarcat si de guvernul maltez, care i-a oferit o alta excursie gratuita, pentru el si un prieten.
Mai jos puteti vedea cele doua clipuri inregistrate de Tommy, in care anunta concursul si apoi castigatorii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-acest-tanar-a-devenit-un-adevarat-erou-dupa-ce-iubita-l-a-parasit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19