Select your Top Menu from wp menus

VIDEO A rezistat 3 ore într-un sicriu de gheaţă!

Mentalistul Cristian Gog, un tânăr care a câştigat Românii au talent, a depăşit recordul mondial de stat în gheaţă, după ce a stat mai bine de trei ore închis într-un sicriu de gheaţă la Cluj-Napoca.

Cristian Gog a fost aşezat pe un pat format din bucăţi de gheaţă, iar peste el au fost turnaţi mai mulţi saci cu gheaţă zdrobită. Numărul presupune învelirea magicianului într-o folie de plastic transparentă şi asezarea lui într-un sicriu de gheaţă. Ulterior, deasupra lui Gog au fost aşezate alte bucăţi mari din plastic, iar sicriul a fost închis, lăsând totuşi o gaură în zona capului.

Performanţa lui Cristian Gog nu va fi recunoscută în Guinness World Records, pentru simplul motiv că niciun oficial nu a fost prezent la eveniment. Deşi tremura ca varga si era albastru la faţă, Gog a reuşit să stea în sicriul de gheaţă peste 3 ore. Recordul anterior, de 2 ore şi 35 de minute, îi aparţinea spaniolului Victor Cerro.

sursa: arena.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/video-a-rezistat-3-ore-intr-un-sicriu-de-gheata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19