Select your Top Menu from wp menus

Victor Ponta snobat de aliaţii săi în Parlamentul European

Premierul Victor Ponta se afla la Bruxelles pentru doua zile de intalniri cu oficialitati europene, dupa ce a fost convocat de catre presedintele Comisiei UE Jose Manuel Barroso caruia trebuie sa ii explice maine masurile luate de guvernul sau in procesul suspendarii presedintelui Basescu si in modificarea structurii si functionarii multor institutii ale statului.

Trebuie spus ca nimeni din protocolul Parlamentului European nu-si aminteste de un alt caz de sef de guvern care soseste pentru prima oara în vizita oficiala în cladirea legislativului UE si care nu este asteptat la intrare. Desi e socialist, Martin Schultz a preferat sa il astepte ostentativ in biroul sau de la etajul 9, desi Ponta este sef de guvern.

Tot asa, daca astazi politicienii europeni socialisti Hannes Swoboda si Martin Schultz au tinut astazi conferinte comune de presa cu Victor Ponta, maine figurile importante de dreapta care sint presedintele Consiliului European Herman van Rompuy si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso nu vor tine conferinte de presã cu Ponta, ceea ce este de asemenea cu totul neobisnuit.

Pentru cine citeste printre rînduri, chiar discursul socialistilor de astazi a fost – sub aparenta politetii impuse de disciplina de partid – extrem de critic, desi formulat prietenos. Martin Schultz a declarat rãspicat ca legile importante nu trebuie schimbate prin ordonante de urgenta. El a mai spus ca in spatele usilor inchise a avut o discutie extrem de francã, de deschisã, cu premierul Ponta si ca a insistat ca Ponta sã îi explice masurile luate pînã acum.
sursa:europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/victor-ponta-snobat-de-aliatii-sai-in-parlamentul-european/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19