Select your Top Menu from wp menus

Vicii abandonate de barbati, dupa ce devin parinti. Studiu

Paternitatea poate să îi schimbe în bine pe bărbaţi, ajutându-i să renunţe la fumat, alcool şi comportamente riscante, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Oregon State University.

Potrivit savanţilor americani, bărbaţii care devin taţi pentru prima dată tind să evite infracţiunile şi consumul de alcool şi tutun, informează Daily Mail.

Studiul,, a evidenţiat în plus faptul că bărbaţii care au devenit părinţi în jurul vârstei de 30 de ani sunt mai dispuşi să renunţe la alegerile negative din stilul lor de viaţă, în comparaţie cu bărbaţii care au devenit părinţi la o vârstă mai tânără.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vicii-abandonate-de-barbati-dupa-ce-devin-parinti-studiu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19