Select your Top Menu from wp menus

Viceprimarul de Otaci învinuit de corupere pasivă

Serviciul Nord al Procuraturii Anticorupţie a terminat urmărirea penală şi a deferit justiţiei cauza penală de învinuire a viceprimarului oraşului Otaci de comiterea coruperii pasive.

Potrivit celor constatate de procurori, în cursul lunii aprilie curent, viceprimarul a extorcat 100 dolari de la reprezentantului unei firme din Bălţi pentru a-i urgenta eliberarea autorizaţiei de amplasare a unităţii pentru comerţ în piaţa din Otaci, raionul Ocniţa.

Viceprimarul a fost reţinut în biroul său de serviciu, pe 25 aprilie curent, de procurorii şi ofiţerii anticorupţie, imediat după primirea sumei extorcate. Actualmente, învinuitul are interdicţia de a părăsi localitatea, iar cauza penală a fost expediată pentru examinare în judecătoria Ocniţa.

Dacă va fi găsit vinovat de cele incriminate, învinuitul riscă o pedeapsă cu amendă de la 20 de mii la 40 de mii de lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate de pînă la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/viceprimarul-de-otaci-invinuit-de-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19