Select your Top Menu from wp menus

Vicepreşedinte PPDA: Se încearcă sabotarea activităţii partidului şi crearea unei formaţiuni clonă

Un grup de persoane din cadrul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA) sabotează activitatea formaţiunii şi urmăreşte crearea unui partid clonă, pentru a rupe eventual din voturile ce ar putea fi acordate candidatului PPDA la alegerile prezidenţiale. Despre aceasta a comunicat vicepreşedintele partidului, Liviu Vovc, în cadrul unei conferinţe de presă la IPN.

Liviu Vovc a spus că, după mai multe atacuri mediatice la adresa membrilor şi susţinătorilor partidului, s-au activizat şi „cârtiţele” infiltrate ca să saboteze activitatea formaţiunii. Astfel, potrivit lui, după ce un grup de câteva persoane a părăsit formaţiunea, acum câteva zile, alt grup încearcă să atragă mai mulţi lideri ai organizaţiilor teritoriale într-o nouă formaţiune, pe care anunţă că o vor crea curând.

Potrivit vicepreşedintelui formaţiunii, chiar se pregătesc „aşa-zise dezvăluiri” precum că banii colectaţi de mişcarea protestatară Platforma civică „Demnitate şi Adevăr” au fost cheltuiţi pentru o maşină de lux sau pentru sponsorizarea editării unei cărţi. Liviu Vovc a făcut apel la cetăţeni să nu creadă minciunile care vor apărea în spaţiul public despre formaţiune.

Sergiu Cibotăreanu, preşedintele organizaţiei teritoriale a sectorului Botanica din municipiul Chişinău, a comunicat că grupul de persoane l-a contactat personal, invitându-l în noua formaţiune politică. „Noi credem că se încearcă a fi creat un partid clonă”, a subliniat Cibotărean. Potrivit acestuia, atacurile au început când s-a anunţat că Andrei Năstase va candida la alegerile prezidenţiale şi principala ţintă a atacurilor şi denigrărilor este anume liderul formaţiunii. „Noi rămânem fermi pe poziţii şi ne urmărim în continuare scopul ca în această ţară oamenii să aibă un viitor”, a spus preşedintele organizaţiei teritoriale.

Liviu Vovc şi Sergiu Cibotăreanu au mai spus că persoanele care încearcă să saboteze activitatea partidului sunt în vizorul Comisiei de etică a formaţiunii şi, la următoarea şedinţă a Comitetului politic, urmează a fi excluse din partid. De asemenea, aceştia au făcut apel către alţi membri ai formaţiunii, dar care nu împărtăşesc valorile acesteia, să părăsească benevol partidul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vicepresedinte-ppda-se-incearca-sabotarea-activitatii-partidului-si-crearea-unei-formatiuni-clona/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19