Select your Top Menu from wp menus

Vicepremierul Valeriu Lazar despre articolul publicat de „Ziarul de Gardă”

Vicepremierul Valeriu Lazar spune că articolul publicat de „Ziarul de Gardă” despre afacerile firmelor din familie cu statul ar fi menit să-l preseze „pentru a lua anumite decizii profesionale” și să-l intimideze înainte de alegerile de anul viitor.
Jurnalistul Iurie Sănduţă, premiat săptămâna aceasta pentru investigațiile sale printre cei mai buni jurnaliști moldoveni ai anului scrie, în „Ziarul de Gardă” că cel puțin o firmă a familiei Lazăr controlată pe jumătate de soția vicepremierului a obținut contracte cu statul. Firma „Tatra-Bis” a acordat servicii contra plată inclusiv Ministerului Economiei condus de Lazăr și fostului Centru pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției, în special sprijin logistic la organizarea evenimentelor.
Fără a răspunde punctual acuzațiilor din „Ziarul de Gardă”, vicepremierul Lazăr a scris pe pagina sa de Facebook că articolul ar conține „o treime adevăr, o treime minciună și o treime presupuneri”, urmând o presupusă tehnică a manipulării pe care oficialul moldovean i-o atribuie lui „Gobbels”, într-o aparentă referire la ministrul german al propagandei naziste, Joseph Goebbels.

sursa:national.md