Select your Top Menu from wp menus

Vibromasajoare contrafăcute, care ar fi costat 140 mii lei, reţinute la vamă si distruse

72 de vibromasajoare de marca ,,Relax&Tone” au fost depistate de colaboratorii postului vamal Leuşeni-Albiţa (auto)  în urma controlului vamal al unui autoturismului de marca ,,Mercedes Vito”, înmatriculat în mun. Chişinău. 

Vibromasajoarele, susceptibile a fi contrafăcute, au fost reţinute.

Suspiciunile organului vamal au fost ulterior confirmate de titularul de drepturi, compania „Top Shop International”, care a expertizat produsele şi a constatat că vibromasajoarele sunt contrafăcute, fiind fabricate fără consimţământul titularului de drepturi.

În conformitate cu prevederile Codului Vamal şi cu acordul titularului de drepturi, autoritatea vamală a dispus distrugerea produselor contrafăcute, care au adus atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Cele 72 vibromasajoare  au fost distruse în s.Ţînţăreni, într-un loc special amenajat.

Dacă ar fi fost comercializate pe piaţă, la preţul produselor originale  valoarea totală a vibromasajoare  s-ar fi ridicat la aproximativ 140 mii lei, precizeaza Serviciul Vamal intr-un comunicat de presa.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/vibromasajoare-contrafacute-care-ar-fi-costat-140-mii-lei-retinute-la-vama-si-distruse/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19